Lieve Dansers en ouders/verzorgers,

Zoals jullie hebben vernomen heeft Premier Mark Rutte in de persconferentie de maatregelen tegen coronaverspreiding tot tenminste 9 februari verlengd.
Dit betekend helaas ook een verlenging van de tijdelijke sluiting van de dansstudio. 

Incasso lesgeld maand februari
We hopen dat de fysieke danslessen vanaf begin februari weer kunnen starten. We zouden bij de herstart op 19 januari de gemiste danslessen in de lesvrije weken gaan inhalen, maar door deze verlenging gaat dit niet meer lukken. We hebben dan ook besloten om het lesgeld voor de maand februari niet te incasseren, zodat we de gemiste lessen op deze manier kunnen compenseren. Dit heeft natuurlijk weer financiële consequenties voor de dansstudio en dansdocenten omdat de kosten gewoon doorlopen en steun van de overheid voor dansondernemers helaas uitblijft. Maar ondanks deze overmachtsituatie van een gedwongen sluiting vinden we dat we niet kunnen blijven incasseren als er geen fysieke danslessen worden gegeven.

Zaterdag 30 januari livestream Dans & Balletstudio Jolein 
Wat missen we jullie en het dansen in de dansstudio!
Daarom zal er op zaterdag 30 januari doormiddel van een livestream op ons YouTube kanaal eenmalig online danslessen worden gegeven door een aantal dansdocenten. Deze danslessen zijn voor verschillende leeftijdsgroepen en dansstijlen om thuis aan een dansles mee te doen. Dus bekijk zaterdag 30 januari ons Dans & Balletstudio Jolein YouTube kanaal, danskleren aan en meubels aan de kant en lekker dansen!
Het dansschema met tijden voor deze dag zal zo spoedig mogelijk via de App, website en social mediakanalen worden bekend gemaakt.

Dans & Balletstudio Jolein App
Met deze app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Gedurende de lockdown zullen er regelmatig video’s worden geplaatst zodat je thuis kunt blijven meedansen. Je kunt de Dans & Balletstudio Jolein app downloaden voor Android en Apple toestellen vanuit de app stores (Google Play en App store). De app kunt u vinden door als zoek suggestie Dans & Balletstudio Jolein in te geven. Volg de stappen in de store om de App te installeren. Na het openen van de app kunt je via de onderbalk met je emailadres(waarmee je staat aangemeld bij de studio) en wachtwoord inloggen.

Laten we hopen dat deze verlengde coronamaatregelen ervoor zorgen dat we het virus indammen en niet meer in een nieuwe lockdown terechtkomen, zodat we gewoon de rest van het dansseizoen kunnen uitdansen. 

Liefs Jolein & het docententeam 

BE SAFE & KEEP ON DANCING!