Eindvoorstelling “DANCE MOVES YOU”
Dit seizoen was weer een rollercoaster aan onzekerheden, maar gelukkig is één ding zeker: op 10, 11 en 12 juni vinden onze eindvoorstellingen weer plaats, en dit keer in de Stadsschouwburg Haarlem.

Kahttps://www.theater-haarlem.nl/artverkoop start woensdag 20 april om 13.00 uur.
Kaarten voor de eindvoorstelling zijn vanaf woensdag 20 april uitsluitend bij de Stadsschouwburg Haarlem te bestellen. Dit kan via website Theater-haarlem.nl of aan de theaterkassa. Op de website kun je 24 uur per dag online kaarten kopen. De theaterkassa is geopend van maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. U kunt de theaterkassa ook bereiken via tel: 023 – 5121212. Kaarten zijn €17,50 per stuk(inclusief garderobe en een consumptie in de pauze) excl. €2,00 servicekosten per bestelling. 

Let op! Er worden geen kaarten voor u vastgehouden! U zult zelf de kaarten online of bij de theaterkassa moeten kopen. Koop daarom op tijd uw kaarten, want als de voorstelling is uitverkocht, zijn er geen kaarten meer beschikbaar. In verband met de brandveiligheidsvoorschriften dient u er rekening mee te houden dat er geen kinderen op schoot mogen worden genomen. Een ieder dient dus een eigen zitplaats te hebben.(zitplaatsen geplaceerd)

Er zijn 5 verschillende eindvoorstellingen, dus controleer van te voren in welke eindvoorstelling de leerling danst.
Druk op de link hieronder voor de indeling per show:
Studio Haarlem – Indeling per show
Studio Heemstede – Indeling per show
Studio Santpoort – Indeling per show
Studio Vijfhuizen – Indeling per show

Hulpouders
Zonder hulp achter de schermen is een eindvoorstelling niet mogelijk en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste vaders/moeders/verzorgers die ons, tijdens de eindvoorstelling zouden willen helpen. Wilt u helpen als hulpouder, meld u dan nu aan via info@balletstudiojolein.nl o.v.v. “Hulpouder” met naam begeleider en naam leerling, lesuur/tijd/lokatie, 06 nummer en welke show u wilt helpen en graag vóór 20 april dan weten wij op hoeveel hulp we kunnen rekenen. U krijgt dan t.z.t. bericht van ons. Houd u er wel rekening mee, dat als u tijdens de eindvoorstelling (backstage) helpt, het is niet mogelijk om de gehele voorstelling te volgen op het toneel.