Dans & Balletstudio Jolein

Dé plek waar dansers zich thuis voelen 

Dans & Balletstudio Jolein is in het jaar 2000 van start gedaan o.l.v. Jolein van der Geest.

Met vier locaties in Haarlem, Heemstede, Santpoort en Vijfhuizen is dans en ballet voor iedereen uit Haarlem, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Velsen en IJmuiden gemakkelijk te bereiken. Studio Haarlem heeft voornamelijk cursisten uit Haarlem. Studio Heemstede heeft cursisten uit o.a. Heemstede, Cruquius, Hoofddorp, Vijfhuizen, Bennebroek, Vogelenzang, Hillegom, Aerdenhout, Bentveld en Haarlem-Zuid. Studio Santpoort heeft cursisten uit o.a. Santpoort, Driehuis, Velserbroek, IJmuiden, Spaarndam en Haarlem-Noord. Studio Vijfhuizen heeft cursisten uit o.a Vijfhuizen, Haarlem-Schalkwijk en Hoofddorp.

De ruime studio’s zijn ingericht met een mooie dansvloer, spiegels en een barre. Dans & Balletstudio Jolein werkt met een enthousiast team van talentvolle en gediplomeerde docenten, en met relatief kleine groepen, zodat voor ieder de tijd en ruimte aanwezig is om te (leren) dansen.

Behalve recreatief dansen, komt het regelmatig voor dat dansers doorstromen naar een dansvakopleiding. De afgelopen jaren zijn er al vele leerlingen aangenomen op verschillende professionele academies.